Fynsk honningkage

Fynsk honningkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.honning
500 g.farin
125 g.smør
16 g.renset potaske, opløst i lidt rosenvand
 reven citronskal
50 g.hakket sukat
30 g.syltet, hakket pommeransskal
125 g.hakkede, søde mandler
1 tsk.hjortetaksalt
3 æg
1 kg.hvedemel
1 tsk.stødte nelliker
1 tsk.stødt kanel
1 tsk.stødt ingefær
 
Opskrift:
Smør og farin røres godt. Æggeblommerne tilsættes I ad gangen. Honning og krydderier røres i og tilsidst de piskede æggehvider. Smøres ud i en bradepande, pensles med æg, pyntes med halve mandler og bages ved jævn varme I time. Kagen smager bedst, når den har ligget i en stenkrukke eller i et porcelænslågfad i 4-5 dage.





karakterer:
Opskriften er vist 13565 gange,
og udskrevet 181 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu