Varmrøget laks med hvidløg

Varmrøget laks med hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : webassen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stk.laksefileter
4 fedhvidløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Laksefileterne pensles med lidt olie
dernæst knuses hvidløg hen over fileterne lidt salt og peber efter behag

Briketterne lægges som indirekte grillmetode røgsmuld ca. 1 spsk. pr filet fyldes i et stykke stanniol og lukkes til prik huller med en gaffel på oversiden lægges direkte på briketterne fileterne lægges modsat briketterne

bundventil skal være helt åben vent med at lægge låg på til det begynder at ryge øverste spjæld skal være halv åben lad det nu ryge i ca. 6 til 8 min VELBEKOMME

Tips:

Hvis man er f.eks. 8 personer er det 2 stk. stanniol man fylder og lægger briketter i hver sin side





karakterer:
Opskriften er vist 17120 gange,
og udskrevet 174 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-01 15:31:47
Godt gået, pragtfuld forret, smager guf, helt ideel for en weber fan