Kage fra nantucket

Kage fra nantucket, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : chi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
2 store æg
175 g.Smeltet afkølet smør
180 g.Sukker
130 g.hvedemel
0.25 tsk.Salt
0.25 tsk.Mandelekstrakt (kan udelades)
 
 Fyld:
1 posetranebær (340 gr.) grofthakket
75 g.Grofthakkede valnøddekerner
90 g.Sukker
 
Opskrift:
Når de hakkede bær er blandet med valnødder og sukker, bredes de ud i en springform på 23 cm. Dækket med en cirkel af bagepapir i bunden.

Rør dejen ensartet og hæld den over bær-nødde blandingen.

Bag ved 180 g midt i ovnen i 40 minutter. Den er god lun, men holder et par dage uden for køleskabet.

Et drys flormelis pynter og en klat flødeskum fornøjer.





karakterer:
Opskriften er vist 4634 gange,
og udskrevet 94 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu