Pasta med bacon, skinke og tomat

Pasta med bacon, skinke og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lotte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 portionhjemmelavet pasta eller 400 gr. frisk pasta
3 stilkbladselleri i tynde skiver
1 ds.flåede hakkede tomater
2-3 revne gulerødder
1 pk.skinketern eller strimler
1 pk.bacontern
1 lille løg
3 fedhvidløg efter smag
 Salt
 peber fra kværn
 Paprika
 Tørrede krydderurter
 Lidtsukker
 
Opskrift:
Steg baconen i en gryde til den er brun, tag den op af gryden, steg løg til de er klare, tilsæt tomat, blejsellerri og reven gulerødder og kog i ca. 8-10 min.
Smag til med urter og krydderier.
Tilsæt skinken og kog op.
Kog pastaen til aldenté og bland den derefter i tomatsaucen. Serveres med det samme, evt. med brød til.

Tips:

Brug evt. opskriften på "hjemmelavet pasta nem med en forskel"





karakterer:
Opskriften er vist 9800 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu