Kanelhorn

Kanelhorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Moll

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hvedemel - sigtet speltmel kan bruges
150 g.margarine/smør
50 g.gær
4 spsk.sukker
1 stort æg
 lidtsalt
1 dl.mælk
0.5 dl.vand
 
 Fyld:
75 g.margarine/smør
75 g.sukker
 Kanel efter smag
 
Opskrift:
Gæren smuldres i en skål
Mælken og vandet lunes, hældes over gæren, der røres til gæren er opløst.
Æg og sukker, salt tilsættes sammen med smeltet smør/margarine (afkølet).
Mel tilsættes til du har en passende dej der slipper, den må ikke blive for tør.
Dejen deles i to lige store dele.
Rul dejen ud til en rund cirkel og del dejen i 8 lige store dele.

Fyldet røres sammen.

Kom en skefuld fyld på hver og rul dem sammen til et horn.

Bages ved 225 grader i ca. 10 minutter.

Tips:

Du kan selvfølgelig skifte fyldes ud med f.eks. kagecreme nougat svedskemos Æblemos





karakterer:
Opskriften er vist 15491 gange,
og udskrevet 314 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-10-08 19:12:08
Har nu bagt disse, men mel indholdet passer altså ikkr. Der skal en del mel mere i. Ellers er de gode :-)

  -   2013-09-23 15:46:53
Smager skøøønt med nutella ;p

  -   2010-11-10 20:49:25
Det er jo godt at de er smoerige... ^^

  -   2008-05-29 11:01:26
nu har jeg bagt dem de er rigtig gode men jeg synes nu at der er for meget smør i dem de smager meget af smør men ellers en god opskrift

  -   2008-02-28 14:13:40
i skolen var de et hit all fra min klasse fik en og dem fra paralel klasse delte de 2 der var tilbage ^^

  -   2008-01-27 14:37:28
Disse horn kan også bruges som grundopskrift til fastelavnsboller. Opskriften er en af vores favouritter i vores familie - hornene går også under navnet kanalhorn, da en i familien kom til at sige forkert da vi skulle bage dem.