Nemme og lette lagkage bunde

Nemme og lette lagkage bunde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Petrine82

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 dl.Sukker
3 æg
1 dl.hvedemel
0.5 dl.Kartoffelmel
1.5 tsk.bagepulver
 
Opskrift:
Ovnen tænde på 200c
Sukker og æg piskes sammen til en let og luftig messe. (Hvid)
Mel, kartoffelmel og bagepulver blandes på en talerken og kommes i ægge massen.

Kage dejen fordeles på en bageplade (med bagepapir)så den fylder hele pladen.

Bages i ovene i ca. 5-8 min den er færdig når over fladen er lysse brun.
Bunden tages ud og vendes ud på en stykke bagepapir med sukker så den ikke sætter sig fast, bunden ligger lidt og der efter tages bagepapiret af bunden, dette bagepapir bruges iden til den næste bund der skal vendes ud så spare vi på affaldet.

Tips:

Denne dej kan også laves til roulade. Her tager man bare og kommer slags marmelade man bedst kan lide på bunden lige efter at man har taget bagepapiret af. Kom ikke for meget marmelade i ude ved kanten da det vil smutte ud når den rulles, bunden rulles mens den stadig er let lun.





karakterer:
Opskriften er vist 29499 gange,
og udskrevet 549 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-31 08:52:29
katoffelmel??