Revelsben marineret i øl og honning

Revelsben marineret i øl og honning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Revlsben

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Henning

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
12 skiver1½ cm tykke revelsben uden ben
 fint salt
 
 Marinade:
1 dl.øl(ale)
1 dl.farin
1 dl.akacie honning
1 vaniljestang
2 røde chili
1 appelsin
1 citron
2 stilkerosmarin
 
Opskrift:
Drys kødet med salt og lad det trække ca. 1 time.

Varm øllet og smelt farin heri. Tilsæt honning, vaniljekorn, hele chilier, revet appelsinskal, saft af ½ appelsin og ½ citron. Læg kødet i marinaden i en time.

Læg skiverne på risten i en bradepande. Sæt dem i en kold ovn. Tænd ovnen på 180 gr. steg til kødet er mørt. Vend skiverne efter ca. 25 min. samlet stegetid ca. 45 min.

Tips:

Serveres med kartofter og/eller rodfrugter, spinat eller grønlangkål.





karakterer:
Opskriften er vist 16192 gange,
og udskrevet 288 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu