Kung Fu Kylling

Kung Fu Kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ninette

Indsendt :     

Ingredienser:
250 g.kyllingefilet
2 spsk.olie
1 peber­frugt
4 forårs­løg
1-2 gule­rød­der
1 dl.bønnespirer
0.5 ds.bambus­skud
0.5 dl.cashew­nødder
3 tsk.karry
1 tsk.inge­fær
1 fedhvid­løg
1 ds.kokos­mælk
1 spsk.soja­sauce
 salt
 evt.mere karry
 
 Bouillon til at smage nudlerne til:
1.5 l.vand
1 bouillon­terning
 
3 blokke nudler
 
Opskrift:
Skær kyllingen i strimler.

Rens peberfrugt, gulerødder og forårs­løg og skær dem i tynde, aflange strim­ler. Rens bønnespirerne.

Pil hvidløget og hak det fint. Put det hele i en skål.

Kom olien i en gryde og tænd på næsten maksimum varme. Tilsæt karry, når olien "syder". Svits i cirka et minut, mens der røres rundt. Tilsæt ingefær og hvidløg og svits endnu et minut.

Tilsæt kyllingen. Steg den under om­røring, til den er lysebrun udenpå. Skru ned til middel varme. Når kødet er hvidt indeni, er det gennemstegt.

Hæld vand og bouillonterning i en ny gryde og skru op for fuld styrke. Husk låg. Når vandet koger, kommes nudlerne forsigtigt i. Kog dem 3-4 mi­nutter.

Kom grøntsagerne fra skålen ned i gryden med kyllingen sammen med bambus­skud, bønnespirer og cashewnødder. Vend det jævnligt et par minutter.

Tilsæt kokosmælk og soja og lad det koge i to minutter. Server med nud­lerne.






karakterer:
Opskriften er vist 11019 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-07-01 19:01:29
Det smagte godt