Kantarelpizza - Kantarel pizza

Kantarelpizza - Kantarel pizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svampe - Kantareller

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Kantarelpizza - Kantarel pizza, billede 4 Kantarelpizza - Kantarel pizza, billede 1 Kantarelpizza - Kantarel pizza, billede 2 Kantarelpizza - Kantarel pizza, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Pizzadej:
500 g.Hvedemel
2.5 dl.Vand
25 g.Gær
1.5 spsk.Olivenolie
1 spsk.Sukker
0.5 spsk.Groft salt
 
 Kantareller:
1 løg
500 g.kantareller
 olivenolie
 
 Tomat-flødesovs:
1 dl.piskefløde
70 g.tomatpure, konc.
 salt
 
 Oste-flødesovs med hvidløg:
1 dl.piskefløde
35 g.Revet, mozzarellaost
 Persille, frisk
1 fedhvidløg
 Salt
 
50 g.revet ost
 
Opskrift:
Pizzadej:
Opløs gæren i vandet (ca. 30 grader C). Bland resten sammen med vandet, gem dog mel til at ælte på.
Ælt dejen rigtig meget – og drys lidt mel på og skær et kryds og lad dejen hæve under noget cellofan en halv times tid.

Hak og svits løgene i lidt olie med de rensede kantareller på panden i et par minutter.

Dejen bredes ud i en olieret bradepande eller bageplade Tomatsovsen bredes ud på dejen i et jævnt lag Revet ost fordeles over løg/kantareller fordeles over og til slut sættes ostesovsen på som klatter.

Bages ved 270 grader C. alm. ovn i 10-12 minutter nederst i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 3611 gange,
og udskrevet 79 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu