Mørbrad i senneps sovs

Mørbrad i senneps sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Chi

Indsendt :      Red :
Mørbrad i senneps sovs, billede 4 Mørbrad i senneps sovs, billede 1 Mørbrad i senneps sovs, billede 2 Mørbrad i senneps sovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
2 spsk. Estragon, frisk
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Mørbraden skæres i tykke skiver, der vendes i krydret mel, brunes på panden. Løgene svitses, derefter tilsættes vineddike, sennep, bouillon, hakket estragon og fløde.
Bland det hele godt sammen og læg kødet tilbage i sovsen. Lad retten småsimrer i ca. 10-15 min.





karakterer:
Opskriften er vist 23990 gange,
og udskrevet 574 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6965 (1658 kcal)
KJ pr. Pers. 1741 (414 kcal)
Vægt ialt 1390 gram
Vægt pr. Pers. 347 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 501 KJ (119 kcal)
Protein 10.1 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 3.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu