Vietnamese tan tan

Vietnamese tan tan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mor

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.grofthakket grisekød
 Stærk sour sød sauce ("instant vietmese sour soup")
4 dl.kogende vand (blandes med sour sauce)
4 spsk.chili/soyabønner i olie
 salt
 peber
3-4 fedhvidløg
 
 Grønsager:
2 små porre (i skiver)
1 squash (i hele skiver)
1 rød peber
 
 Ris:
3 dl.ris
7 kopper
 koger i 10 min trækker i 10 min
 
Opskrift:
En god olie spredes i gryden/wok'en. Svinekødet steges med chili/soyabønne-olien. lad kødet brune, og tilsæt vand-soursauce-blandingen. Lad det simre 10-15 min. (hæld sovs og kød på en tallerken før du starter på grønsagerne)
Porre, squash og rød peber + hvidløg svitses i olie i 10 min. Tilsæt sovs og kød over, og lad det stå i 5 min og simre

Tips:

fire lethakkede basilikumblade vendes i den færdige ret.





karakterer:
Opskriften er vist 5800 gange,
og udskrevet 109 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu