Grønsagssuppe med havre

Grønsagssuppe med havre, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.porre
400 g.gulerødder
200 g.knoldselleri
1.5 dl.havregryn
1.5 l.vand eller bouillon
200 g.helbladet spinat frost
1 tsk.Tørret eller hakket frisk timian
1 lille bdt. Persille
2 fedhvidløg
 Salt
 Peber
0.5 citron saft heraf
 
 Tilbehør:
 Groft brød
 
Opskrift:
Rens porrerne og skræl gulerødder og selleri. Skær porrerne ud i ringe, gulerødder og selleri i små tern. Kog porrer, gulerødder og selleri samt havregryn op med vand eller bouillon i en gryde. Tilsæt spinatkugler og timian og lad suppen koge i 15 minutter. Tilsæt hakket persille og finthakket hvidløg og smag suppen til med salt, peber og lidt citronsaft.

Server straks suppen med masser af godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 4413 gange,
og udskrevet 89 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu