Mortens oliven brød

Mortens oliven brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Koldhævede

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 øl
 samme mængde vand
25 g.gær
2 spsk.salt
1 spsk.sukker
 peber
 oliven efter smag
3 spsk.olie
 hvedemel til dejen er fast
 
Opskrift:
Hæld øl og vand i en skål. rør gæren ud i det tilsæt salt, sukker og peber evt. andre krydderier! kom olie og oliven i! tilsæt mel lidt efter lidt til dejen er fast! tag dejen ud og ælt den godt samme på bordet! kom dejen tilbage i skåle dæk den til med madfilm og stil i køleskab i min 12 timer

Tag dejen ud af køleskabet ælt den igennem form flütes eller boller lad brødene hæve på pladen i 45min pensel med vand eller mælk! bag dem ved 200 grader til de er færdige ca 20min





karakterer:
Opskriften er vist 20181 gange,
og udskrevet 278 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-03 08:41:29
Disse brød er uegnede til diabetikere pga. manglende fibre. Brød uden fibre fordøjes for hurtigt og medfører en alt for stor og brat stigning af blodsukkeret. Hvedemelet bør erstattes med hvid hvede. Alternativt kan halvdelen af hvedemelet erstattes med fuldkornshvedemel.