Kransekagestykker med nougatglasur

Kransekagestykker med nougatglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
KonditoriRet : Konditori - Kransekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : heidi

Indsendt :      Red :
Kransekagestykker med nougatglasur, billede 4 Kransekagestykker med nougatglasur, billede 1 Kransekagestykker med nougatglasur, billede 2 Kransekagestykker med nougatglasur, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Ren rå marcipan
1.5 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
  Pynt:
50 gram Nougat, blød
   
Opskrift:
Tænd ovnen på 180 grader C. alm. ovn. Riv marcipanen groft.

Rør æggehvide og flormelis i den revne marcipan til konsistensen er jævn.

Form lange pølser af marcipanmassen på tykkelse med en finger og skær dem i ca. 8cm lange stykke. Tryk dejen let sammen med 2 fingre så de får den klassiske trekantede kransekagefacon.

Stil kransekagestykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag kagerne midt i ovnen i ca. 15 min. Læg gerne ekstra bageplade under hvis de bliver for mørke i bunden

skær nougaten i mindre stykker og smelt den over vandbad. Pynt de afkølede kransekagestykker med nougat.





karakterer:
Opskriften er vist 30654 gange,
og udskrevet 651 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12930 (3078 kcal)
KJ pr. Portion 12930 (3078 kcal)
Vægt ialt 699 gram
Vægt pr. Portion 699 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1848 KJ (440 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 21.5 gram
Kulhydrat 54.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-07 14:47:16
Mmm,den var god (: Mine så dog ikke så pæne ud som dine da de var færdige, men de smagte godt nok godt(: Tips!: Prøv at lægge nougat, ind i dejen, og lad den bage med MUMS!

  -   2009-12-30 22:53:19
Forbavsende nem og god, simpel opskrift. Synes dog godt, det tåler mere sødme i smagen :-)