Nasi goreng med svinemørbrad

Nasi goreng med svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : 1stmester

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 svinemørbrad
2 stort løg
3 skp.smør
1 tsk.koriander
1 tsk.karry
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
2 fedhvidløg
2 tsk.soja
100 g.rejer
3 æg
 
 Sauce:
4 spsk.jordnøddesmør
3 spsk.fløde/mælk
2 spsk.tomatpure
1 tsk.sirup/sukker
 salt
 tabasco
 
 kogte ris
 
Opskrift:
Fint hakket løg og tyndt udskåret kød brunes og lader koge ca. 5 min, tilsæt krydderierne og hvidløg, simre ca. 10 min.
pisk æggene samme, tilsæt rejerne når de er varme røres æggemassen i ( kraftig) !
den kogte ris ( varm ) fordeles på et fad og kødet lægges hen over i mitten

Sauce:
pisk jordnøddesmør, fløde, tomatpure
og sirup sammen under opvarmning.
smag til med salt og tabasco, må gerne koge ! men kan skille ved for kraftig varme !!!
saucen serveres for sig !

Tips:

retten kan serveres med et par spejlæg på toppen. reje chips passer fint til.





karakterer:
Opskriften er vist 8487 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-27 07:18:09
saucen kan serveres kold og varm, der skal mere fløde/mælk i den varme !