EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Andebryst med vindruesovs

Antal: 3 Portioner

Ret : Hovedretter

Ingrediens : And - Ænder

Indsendt af : Bettina

Indsendt : 2007-11-15


Ingredienser:
3 Gressingham andebryst(eller lign)
300 g.grønne stenfri druer
2 dl.piskefløde eller cremefine
 sovsekulør
1 ps.mandelflager
1 spsk.olie
 salt
 peber
 Aspargeskartofler
 


Forklaring:

Del vindruerne i halve. Andebrysterne ridses i tern på skindsiden og lægges med skindet nedad på en varm pande uden fedtstof. Vendes når skindet er blevet sprødt og steges færdige på halv blus 8-10 min. Pak ind i staniol så de kan trække med skindet frit. Rist mandlerne i olien til de er gyldne. Svits druerne i andefedtet og tilsæt piskefløden. Tilsæt lidt kulør så sovsen bare får en anelse farve. Smag til med salt og peber.
Skær andebrysterne i ca 1/2 cm tykke skiver og læg i fad. Hæld vindruesovsen over og drys mandlerne over.
Server med aspargeskartofler



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.4 (34 stemmer)

Opskriften er vist 18820 gange,
og udskrevet 912 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu