EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland


















Andebryst med vindruesovs

Antal:
Pers.
Ret : Hovedretter

Ingrediens : And - Ænder

Indsendt af : Bettina

Indsendt : 2007-11-15

Andebryst med vindruesovs 4 Andebryst med vindruesovs 1 Andebryst med vindruesovs 2 Andebryst med vindruesovs 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Andebryst a ca. 300 g 1 andebryst beregner vi til 300 g.
300 gram Vindruer, grønne
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Kulør *
50 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram

Få indkøbslisten på din mobil/tablet med FooDoo appen

Opskrift:

Del vindruerne i halve. Andebrysterne ridses i tern på skindsiden og lægges med skindet nedad på en varm pande uden fedtstof. Vendes når skindet er blevet sprødt og steges færdige på halv blus 8-10 min. Pak ind i staniol så de kan trække med skindet frit.

Rist mandlerne gyldne på en tør pande.

Svits druerne i andefedtet og tilsæt piskefløden. Tilsæt lidt kulør så sovsen bare får en anelse farve. Smag til med salt og peber.

Skær andebrysterne i ca 1/2 cm tykke skiver og læg i fad. Hæld vindruesovsen over og drys mandlerne over.

Server med aspargeskartofler.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 9357 (2227 kcal)
KJ pr. Pers. 2339 (556 kcal)
Vægt ialt 1450 gram
Vægt pr. Pers. 362 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 645 KJ (153 kcal)
Protein 13.5 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 4.5 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.4 (35 stemmer)

Opskriften er vist 22704 gange,
og udskrevet 971 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu