Andebryst med vindruesovs opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 38.000 forskellige opskrifter

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Andebryst med vindruesovs

Antal: 3 Portioner

Ret : Hovedretter

Ingrediens : And - Ænder

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt af : Bettina

Indsendt : 2007-11-15





Ingredienser:
3 Gressingham andebryst(eller lign)
300 g.grønne stenfri druer
2 dl.piskefløde eller cremefine
 sovsekulør
1 ps.mandelflager
1 spsk.olie
 salt
 peber
 Aspargeskartofler
 


Forklaring:

Del vindruerne i halve. Andebrysterne ridses i tern på skindsiden og lægges med skindet nedad på en varm pande uden fedtstof. Vendes når skindet er blevet sprødt og steges færdige på halv blus 8-10 min. Pak ind i staniol så de kan trække med skindet frit. Rist mandlerne i olien til de er gyldne. Svits druerne i andefedtet og tilsæt piskefløden. Tilsæt lidt kulør så sovsen bare får en anelse farve. Smag til med salt og peber.
Skær andebrysterne i ca 1/2 cm tykke skiver og læg i fad. Hæld vindruesovsen over og drys mandlerne over.
Server med aspargeskartofler




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.4 (34 stemmer)

Opskriften er vist 17263 gange,
og udskrevet 890 gange.



Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu