EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Andebryst med vindruesovs

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : And - Ænder

AndebrystIndsendt af : Bettina

Indsendt :

Andebryst med vindruesovs 4 Andebryst med vindruesovs 1 Andebryst med vindruesovs 2 Andebryst med vindruesovs 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Andebryst a ca. 300 g 1 andebryst beregner vi til 300 g.
300 gram Vindruer, grønne
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Kulør
50 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram


Opskrift:

Del vindruerne i halve. Andebrysterne ridses i tern på skindsiden og lægges med skindet nedad på en varm pande uden fedtstof. Vendes når skindet er blevet sprødt og steges færdige på halv blus 8-10 min. Pak ind i staniol så de kan trække med skindet frit.

Rist mandlerne gyldne på en tør pande.

Svits druerne i andefedtet og tilsæt piskefløden. Tilsæt lidt kulør så sovsen bare får en anelse farve. Smag til med salt og peber.

Skær andebrysterne i ca 1/2 cm tykke skiver og læg i fad. Hæld vindruesovsen over og drys mandlerne over.

Server med aspargeskartofler.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (38 stemmer)

Opskriften er vist 26062 gange,
og udskrevet 1022 gange.


Energi:
KJ total 9357 (2227 kcal)
KJ pr. Pers. 2339 (556 kcal)
Vægt ialt 1450 gram
Vægt pr. Pers. 362 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 645 KJ (153 kcal)
Protein 13.5 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 4.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu