EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Andebryst med vindruesovs

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Ingrediens : And - Ænder

Indsendt af : Bettina

Indsendt : 2007-11-15

Andebryst med vindruesovs 4 Andebryst med vindruesovs 1 Andebryst med vindruesovs 2 Andebryst med vindruesovs 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 andebryster
300 g.grønne druer
2 dl.piskefløde
 sovsekulør
50 g.mandelflager
 salt
 peber
 


Forklaring:

Del vindruerne i halve. Andebrysterne ridses i tern på skindsiden og lægges med skindet nedad på en varm pande uden fedtstof. Vendes når skindet er blevet sprødt og steges færdige på halv blus 8-10 min. Pak ind i staniol så de kan trække med skindet frit.

Rist mandlerne gyldne på en tør pande.

Svits druerne i andefedtet og tilsæt piskefløden. Tilsæt lidt kulør så sovsen bare får en anelse farve. Smag til med salt og peber.

Skær andebrysterne i ca 1/2 cm tykke skiver og læg i fad. Hæld vindruesovsen over og drys mandlerne over.

Server med aspargeskartofler.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.4 (34 stemmer)

Opskriften er vist 19945 gange,
og udskrevet 933 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu