Gryderet fra Rypehøj

Gryderet fra Rypehøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.flæskesmåkød
2 spsk.smør eller margarine
2 porrer
2 æbler
1 spsk.karry
5 dl.bouillon
1 tsk.sukker
 salt
250 g.champignon
 evt.jævning
 
Opskrift:
Skær kødet i terninger og brun det i halvdelen af fedtstoffet. Skær de rensede porrer i skiver. Skræl æblerne(fjern kernehuset)og skær dem i små stykker. Svits porrer, æbler og karry i resten af fedtstoffet. Kom kødet i gryden og hæld bouillon ved. Krydr med sukker og salt. Lad retten småsnurre under låg til kødet er mørt(ca.3/4 time). De sidste 5 minutter koges de rensede og ituskårne champignon med. Jævn evt. retten.

Serveres med løse ris eller kartoffelmos og små skåle med rosiner, kokosmel, ananasmos og chutney

Tips:

Opskriften er fra "Chefkokken"





karakterer:
Opskriften er vist 12530 gange,
og udskrevet 325 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-21 18:05:10
Jeg er vokset op på Rypehøj og opskriften er min mors. Hun var konsulent på Chefkokken. Opskriften er klassisk og bruges stadig ved familiesammenkomster. Prøv også at tilsætte cocktailpølser.