Abrikoskage med kokos

Abrikoskage med kokos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stenner

Indsendt :      Red :
Abrikoskage med kokos, billede 4 Abrikoskage med kokos, billede 1 Abrikoskage med kokos, billede 2 Abrikoskage med kokos, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.tørrede abrikoser
125 g.kokosmel
2 dl.udblødningsvand
 
3 æg
100 g.sukker
 
75 g.majsmel
300 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
 
0.5 citron, skal og saft heraf
 
Opskrift:
Udblød abrikoserne i vand mindst 4 timer eller 5 min. i mikro-ovn.

Rør grofthakkede abrikoser sammen med kokosmel og 2 dl af udblødningsvandet.

Pisk æggene sammen med sukker og rør det i frugtmassen.

Bland de tørre ingredienser sammen og rør dem i dejen sammen med revet citronskal og citronsaft.

Fyld dejen i en smurt form og bag kagen ved 180 grader i 35-40 min.
Lad den afkøle på en rist.





karakterer:
Opskriften er vist 12183 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-10-02 23:25:54
Smager dejligt, men er meget bastant og tør - virker mere som et brød.

  -   2019-08-19 16:55:23
Til udblødning brugt vi 1 liter vand, der var ca. 8 dl til rest, så 5 dl. ville havde været nok. Springformen på billedet er 23 cm. i diameter.