Pureret løgsuppe med grønt

Pureret løgsuppe med grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store løg
2 porrer
2 gulerødder
50 g.smør eller margarine
1.5 dl.hakket persille
2 fedpresset hvidløg
2 tsk.merian
0.25 tsk.sort peber
1 ds.koncentreret bouillon ca. 300 g
3 spsk.hvedemel
1 l.mælk
 salt
 
 Pynt:
 purløg
 
Opskrift:
Pil løgene og skær dem i skiver. Skyl og rens porrer og gulerødder og skær dem i tynde skiver.

Smelt fedtstof i en tykbundet gryde. Svits løg og porrer i ca. 5 min. under omrøring. Bland gulerødder og persille i.
Tilsæt hvidløg, merian og sort peber. Hæld bouillon i.
Lad det småsnurre under låg i ca. 10 min., indtil grønsagerne er møre.

Purér grønsagerne lidt ad gangen i en blender eller gennem en sigte. Gem lidt gulerødder til pynt. Hæld pureen i gryden.

Rør melet ud i lidt af mælken og pisk det i pureen.
Tilsæt resten af mælken. Varm det op og lad suppen småsnurre, ikke koge, nogle minutter. Smag til med salt.

Drys klippet purløg og gulerødder over og servér straks.





karakterer:
Opskriften er vist 6114 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu