Gerdingbrød til bagemaskine

Gerdingbrød til bagemaskine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 1 Brød
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : BagerFrank

Indsendt :      Red :
Gerdingbrød til bagemaskine, billede 4 Gerdingbrød til bagemaskine, billede 1 Gerdingbrød til bagemaskine, billede 2 Gerdingbrød til bagemaskine, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 spsk. Solsikkeolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Ymer naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

6 gram Tørgær 1 tsk. vejer 4 gram
1 spsk. vejer 12 gram

1 brev indeholder 12 gram
   
Opskrift:
Kom olien over røreakslen og sæt akslen på. Kom resten i formen i nævnte rækkefølge. Bages på program 1 brødstørrelse 1 kg med medium skorpe.
Brødet bliver bedst med forsinkelse på mindst en time.

Tips:

Skal den helt op at ringe, kan man pensle brødet med sammen pisket æg med en tsk. vand. Det gør man 5-10 minutter før maskinen går i gang med at bage. Man kan evt. drysse med kerner, sesamfrø eller birkes når man har penslet.





karakterer:
Opskriften er vist 45997 gange,
og udskrevet 732 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8800 (2095 kcal)
KJ pr. Brød 8800 (2095 kcal)
Vægt ialt 928 gram
Vægt pr. Brød 928 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 948 KJ (225 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 42.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-09-30 23:17:35
Opskriften må være til bagemaskine