Gode fadkoteletter

Gode fadkoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mattsim

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store fadkoteletter
 margarine til stegning
 paprika
 salt
 peber
2 dl.revet løg
2 dl.svinebouillon
1.5 dl.tomatpure
5 dl.cremefraiche 38%
2.5 dl.piskefløde
100 g.champignon
 
Opskrift:
Krydder koteletterne m/ paprika, salt og peber.
Svits løg i en gryde og kom cremefraiche ved. hæld fløde, bouillon og tomat purre ved og lad det komme i kog. Smag til med salt og peber. Hæld det hele over koteletterne, kom i en 225 grader varm ovn i 35 min.
Efter de første 10 min hældes champignon hen over, og de steger så med de sidste 25 min.

Tips:

Serveres med ris til og evt. flutes. mætter rigtig godt.





karakterer:
Opskriften er vist 17917 gange,
og udskrevet 490 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-20 09:04:22
er hurtig og let at lave og smager vildt godt