Annettes sveskeis

Annettes sveskeis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : daddyone

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.udblødte svesker uden sten
1 l.kaffefløde
125 g.sukker
1 vanillestang
10 æggeblommer
2 spsk.portvin
 Frisk mynte
 Et par stænk likør
 
Opskrift:
Sveskerne koges op med kaffefløden, vanillen og halvdelen af sukkeret.
Æggeblommerne røres i når blandingen er afkølet lidt.
Resten af sukkeret tilsættes under kraftig piskning.
Portvinen kommes i
Cremen afkøles.
Fryses til is (8-10 timer) idet der jævnligt røres.
Server pyntet med friske mynteblade og evt. et stænk likør.





karakterer:
Opskriften er vist 14347 gange,
og udskrevet 233 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu