Jamaica mørbrad

Jamaica mørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ole Møller

Indsendt :      Red :
Jamaica mørbrad, billede 4 Jamaica mørbrad, billede 1 Jamaica mørbrad, billede 2 Jamaica mørbrad, billede 3
Fotograf: Ole Møller  

Ingredienser:
600 g.svinemørbrad afpudset
100 g.bacon i tern
1.5 spsk.karry
2 løg
2 tomater
2.5 dl.Madlavningsfløde 18 %
225 g.Ananasringe konserves
250 g.champignon
5 dl.svinebouillon (2 terninger + vand)
 salt
 peber
 evt. lidt maizena til jævning
 smør eller oliemargarine
 
Opskrift:
Bacontern ristes på tør pande løg i skiver tilsættes og brunes lidt.

Mørbrad skæres i ca. 1 cm. tykke skiver tilsæt mørbrad som brunes. lad det stege i ca. 4 minutter, tilsæt karry og rør godt rundt.

Champignon og tomater skåret i 1/4 og ananas i tern tilsættes. Kom fløden i og lad det simre i ca. 10 minutter. jævnes evt.

Serveres med ris eller små kartofler. ærter og majs fra frost varmes.





karakterer:
Opskriften er vist 27621 gange,
og udskrevet 561 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-13 21:11:11
Det var en super måde at få mørbrad på MUMS. Rent 10 herfra!

  -   2008-09-13 11:44:52
yummieeeeeee, guldopskriften til mørbrad elskere 10/10 prøv den og vær ikke bange for at bruge ekstra bacon, og flere varianter af tomater og frisk annanas...