Cremet gulerodssuppe

Cremet gulerodssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sofie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 skrællede og skiveskårne gulerødder
1 hakket løg
1 fedpresset hvidløg
1 spsk.hvedemel
7.5 dl.grønsagsbouillon
 Smør
 Juicen af en appelsin
 Salt
 Peber
 
 Creme fraiche
 Godt brød
 
Opskrift:
Steg løget i smørret, til det er gennemsigtigt.
Tilsæt hvidløg og mel og lad det stege et godt stykke tid.
Kog gulerødderne møre i bouillonen og tilsæt løgblandingen.
Blend til konsistensen er jævn og cremet og held suppen tilbage i gryden.
Tilsæt appelsinjuicen, smag til med salt og peber og kog op.

Tips:

Serveres dampende varm med cremefraiche og godt, lunt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 23007 gange,
og udskrevet 622 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-27 23:01:33
Rigtig god supper i vinterkulden

  -   2008-09-18 19:03:25
denne suppe er bestemt god, men den bliver bedre med lidt oregano. det er bare et tips(: