Jens Peters Yndlingskage

Jens Peters Yndlingskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : K/H

Indsendt :     

Ingredienser:
200 g.smør
250 g.sukker
1 tsk.vanillesukker
3 æg
200 g.hvedemel
1 dl.kaffefløde
1 strøget tskf. bagepulver
100 g.chokolade-hakket groft
 
Opskrift:
Smør, sukker og vanillesukker røres blødt og skummende. Heri piskes et æg ad gangen, og til sidst melet med bagepulver skiftevis med fløden og cokoladen.
Hakkes den for fint, smelter den under bagning og den skal helst ligge nogenlunde hel. Dejen hældes i en velsmurt 1½ liters form, drys den gerne med rasp. Kagen bager på nederste
rille ved 175-200 grader i ca. en time.
Kagen egner sig også til at fryse.

Tips:

Put evt. mere chokolade i. igen glasur, glasuren tager alt smagen.





karakterer:
Opskriften er vist 14376 gange,
og udskrevet 236 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-11-27 07:56:50
Det er en meget nem kage at bage og så smager den bare så godt. En af børnebørnene ynglingskager. Jeg kommer altid 200 gram chokolade i og bruger rørsukker