Ovnstegt Dådyrbov

Ovnstegt Dådyrbov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrbov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.bov
100 g.baconskiver
2.5 dl.fløde
 lidt vand/fond
4 knuste enebær
 salt
 peber
 
 Sauce:
35 g.ribsgele
25 g.Danablue/Roquefort
 salt
 peber
 
Opskrift:
Boven gnides med salt og peber. Lægges i et ovnfast fad. Bacon skiver lægges over. Brunes 15-20 min ved 225 grader. fløde, lidt vand/fond tilsættes sammen med knuste enebær. Videresteges i ca. 1 t.-1 t 15 min ved 160 grader. Stegen hviler, mens skyen hældes fra, sies, jævnes og smages til med Danablue/Roquefort, salt, peber og ribsgele.

Hvide og brunede kartofler serveres til, sammen med evt. tranebær, tyttebær, Waldorffsalat eller agurkesalat.

Tips:

Rå kartofler skives ud, lægges i et smurt ovnfast fad. 1 ds. Flåede tomater og en bouillonterning hældes over. Det krydrede kød lægges øverst, evt. med lidt bacon, og steges i ovn som ovenfor nævnt





karakterer:
Opskriften er vist 46523 gange,
og udskrevet 1109 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu