Dådyrryg

Dådyrryg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.dådyrryg
 Baconskiver
5 dl.fløde
1 tsk.salt
 kulør
 
Opskrift:
Dådyrryggen skæres fri for hinder. Baconskiver lægges på tværs af ryggen. Brunes i ovn ca. 12 min. Ved 225 grader. fløde, salt og lidt kulør koges sammen og hældes ved. Det hele steger videre 50-60 min ved 160 grader. Kødtermometer skal vise 68 grader. Stegen skal hvile 10-15 min inden udskæring i 1/2 cm tykke, meget skrå skiver.

Saucen smages til med ribsgele, salt og peber, Serveres med hvide og brunede kartofler, ribsgele og salat Waldorff.

Tips:

Fileten skæres fri før den skæres i skiver.





karakterer:
Opskriften er vist 40009 gange,
og udskrevet 1691 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu