Dådyrbov

Dådyrbov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrbov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.dådyrbov uden ben
 Salt
 peber
 
100 g.bacon i skiver
40 g.smør
1.25 dl.vand
1.25 dl.rødvin
2 løg
1 gulerod
1 laurbærblad
3 enebær
2 allehåndekorn
1 citronskal
3 tsk.maizenamel
1 dl.cremefraiche
 
Opskrift:
Gnid dådyrboven med salt og peber. Bind baconskiverne omkring med en bomuldssnor. Brun boven i smør i en stegegryde ca. 10 min og stil den derefter i ovnen ved 160°c i ca. 1 time. Tilsæt vand og vin under stegningen. Skær løg og gulerod i små terninger og tilsæt dem sammen med laurbær, knust enebær, allehånde og citronskal efter ca. 15 min. stegetid.

Tag boven ud af ovnen og lad den hvile tildækket på et fad. Imens sies stegeskyen. Jævn saucen med maizenamel rørt ud i lidt vand. Kog saucen op. Tag gryden af varmen og rør cremefraiche i.





karakterer:
Opskriften er vist 24425 gange,
og udskrevet 1007 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu