Dijonbøffer

Dijonbøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Oksefiletbøffer
1 spsk.Dijonsennep
 Salt
 peber
 
 Sauce:
1 Løg
0.5 dl.Long island dressing
1 dl.Bouillon
1 dl.Rødvin
2 spsk.Cremefraiche
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bøfferne smørres med dijonsennep og krydres med salt og peber. De trækker i 45 min. De steges 2-3 min. på hver side.

Sauce

Løg skæres i tern som svitses i smør og blandes med mel. Dressing og bouillon samt rødvin tilsættes. Saucen koges igennem og legeres med cremefraiche.





karakterer:
Opskriften er vist 8126 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-26 10:17:52
Kanonbehandling af en oksefilet.Serveret for gæster som var oprigtigt meget tilfredse med retten og jeg havde lige tilføjet dijonen med et enkelt stænk tabasco.