Airsju (Eiris Sju)

Airsju (Eiris Sju), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.røget bacon
500 g.skinkesmåkød
1 spsk.Smør
6 kartofler
1 lille snittet hvidkål
4 gulerødder
 smør
 
Opskrift:
Skinkekød og bacon svitses i smørret. Der tilsættes 1½ dl. Vand. Kartofler og gulerødder skæres i skiver og tilsættes sammen med hvidkålen. Lad retten koge ved svag varme i en times tid. Der krydres ikke med salt, da baconternene naturligt salter retten.

Tips:

Sønderjysk egnsret som er en fordanskning af Irish Stew





karakterer:
Opskriften er vist 18593 gange,
og udskrevet 211 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-03 23:43:37
det er en dejlig vinter ret ,smager godt