Forret med rejer og karviar

Forret med rejer og karviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 Husblas, blade
5 dl.Cremefraiche
200 g.Rejer
100 g.Ufarvede kaviar
2 dl.Piskefløde
1 bakkeBrøndkarse
 Revet citronskal
 Karry
 salt
 peber
 
Opskrift:
Husblasen sættes i blød.

Cremefraiche blandes med rejer og kaviar. Det smages til med karry og salt samt peber og citronskal.

Husblas smeltes over vandbad og blandes i rejerne.

Hæld det derefter op i en randform og stil den på køl til næste dag. Den vendes ud på et fad og pyntes med brøndkarse.





karakterer:
Opskriften er vist 32740 gange,
og udskrevet 556 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-09-10 14:33:16
Hvornår skal fløden bruges

  -   2014-03-27 10:41:02
Jeg vil gerne vide ,om fløden skal piskes og hvornår den skal blandes i så ?

  -   2009-04-28 16:52:14
Mon der kun skulle have været ½ dl creme fraice og 1 dl fløde?