Citonmelisse kage med tykmælk

Citonmelisse kage med tykmælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Tykmælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bunde:
4 Æg
100 g.Sukker
50 g.hvedemel
20 g.Hakkede mandler
1 Citron ( skal )
 
 Fyld:
200 g.Sukker
5 dl.Tykmælk
0.5 buketCitronmelisse
 
 Gelé:
0.5 fl.Hvidvin
5 Husblas, blade
50 g.Sukker
0.5 buketCitronmelisse
 
Opskrift:
Bund :
Pisk Æg og sukker og tilsæt de øvrige ingredienser. Citronsaften skal bruges til fyldet. Dejen hældes i en springform og bages ved 200 grader i 10 min. Derefter flækkes og afkøles.

Fyld:
Pisk tykmælk og sukker og tilsæt derefter i øvrige ingredienser. Fordel derefter fyldet over bundene og de bages ved 150 grader i 60 min.

Gelé:
Vin og sukker blandes og husblas sættes i blød hvor den derefter smeltes i vinen. Citronmelissen finhakkes og tilsættes når vinen begynder at stivne. Gelén hældes over kagen og stilles på køl.

Tips:

Serveres evt. med creme fraice og frisk frugt.





karakterer:
Opskriften er vist 7239 gange,
og udskrevet 86 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu