Fyldt mørbrad med brombærskum

Fyldt mørbrad med brombærskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : meoj

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 mørbrad
6 tynde skiver rocfourost
6 stk.bacon
200 g.brombær
1 dl.hvid portvin eller hvidvin
 små kogte kartofler
 
Opskrift:
mørbraden renses for sener-skæres op-fyldes med osten-snøres med bacon
brunes på alle sider i en høj pande, vinen hældes ved-spædes op med bouillon
når mørbraden er stegt tages den op, holdes varm mens brombærrene moses og piskes i stegeskyen.
kartoflerne vendes i smør (efter at være kogt)sammen med bitte små æble og appelsinstykker velbekom





karakterer:
Opskriften er vist 8571 gange,
og udskrevet 172 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu