Gulerodssuppe med ingefær og appelsin

Gulerodssuppe med ingefær og appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Lille løg
1 fedhvidløg
1 stilkbladselleri
500 g.gulerødder
3 Kartofler
1-2 cm.frisk ingefær
 Grøntsagsbouillon
1 Appelsin
 Evt.lidt fløde
 
Opskrift:
Hak løg, hvidløg og bladselleri og steg det ved middel varme i en suppegryde i et par minutter. Skræl gulerødderne og kartofler, og skær dem ud i mindre stykker. Skræl og hak ingefæren fint. Tilsæt gulerødder, kartofler og ingefær, og hæld bouillon ved til det dækker. Lad suppen koge til grønsagerne er møre. Blænd suppen og tilsæt evt. lidt fløde. Server med appelsinbåde så man kan presse lidt appelsinsaft over suppen.

Tips:

Gulerødderne kan med succes erstattes af søde kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 16567 gange,
og udskrevet 497 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu