Tomatsuppe 08

Tomatsuppe 08, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Tomatsuppe

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.fuldmodne tomater
500 g.løg
1.5 l.suppe
1 suppevisk
1 laurbærblad
1 hel nellike
1 kvisttimian
2 fedhvidløg
8 hele peberkorn
0.5 tsk.Muskatnød, stødt
 salt
 
 Tilbehør:
 kødboller
 hvidløgsflute
 
Opskrift:
Vask tomaterne og skær dem i mindre stykker. Pil løgene og del dem i kvarte. Læg begge dele i en gryde. Hæld suppe over. tilsæt visk og pose med krydderier. Kog suppen 3/4-1 time. Spæd evt. op med lidt vand. Fjern visk og krydderipose. Findel suppen på blender eller gnid den gennem en sigte. Varm suppen igennem. Smag evt. til med flere krydderier. Kødboller af oksekød: 200 g finhakket oksekød, salt, peber, 2 spsk vand, 1-2 spsk rasp, 1/4 tsk muskat. Ælt kødet med krydderier, vand og rasp. Tril det til små kødboller. Kog dem i den siede tomatsuppe 6-8 min. Hvidløgsflüte: Snit flüte i skrå skiver, ikke helt igennem. Rør 25-50 g blødgjort smør med 1-2 fed knust hvidløg. Smør et tyndt lag smør på hver skive. sæt flüten på pladen midt i ovnen ved 225 grader i 6-8 min. Osteflüte: Tilberedes som hvidløgsflüte, blot røre 2-3 spsk reven parmesanost i smørret i stedet for hvidløg

Tips:

19% protein - 6% fedt - 75% kulhydrat





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tomatsuppe med friske tomater

karakterer:
Opskriften er vist 19246 gange,
og udskrevet 322 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-29 14:40:15
Dette er verdens bedste tomat suppe. Når det gælder fyld, så er det kun fantasine der sætter grænser.