Fasanpate

Fasanpate, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 fasan
 salt
1 æg
2.5 dl.piskefløde
 hvid stødt peber
 urtejuice af friske krydderurter
 soltørrede tomater abrikos eller tranebær
 
Opskrift:
En fasan flås og grov parteres. Bedste resultat opnås, hvis patéen laves dagen før så den sætter sig rigtigt.

Fasanlår og vingekød af fasan hakkes og blendes eller røres sej med lidt salt. Tilsæt 1 æg og 1/4 l. piskefløde, hvidt stødt peber samt evt. urtejuice som laves af friske krydderurter blendet til ukendelighed med lidt kold fasansky.

Der kan også tilsættes soltørret tomat, abrikos eller tranebær alt efter smag og behov.

Fasanbrysterne skæres i tynde lige store skiver og bankes helt flade mellem to stykker plastik. Herpå smøres souffléfarsen i 5-6 lag. Pak det hele stramt ind i film og dernæst stanniol.

Pocher i en gryde med vand under låg i ca. 25 min. Så skal den bare køles ned, pakkes ud og skæres i tynde skiver.





karakterer:
Opskriften er vist 19405 gange,
og udskrevet 329 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-01-10 17:42:05
Ingen mængder til krydderurtejuice, 2,5 dl fløde er alt for meget. Kan ikke anbefales