Marrokkansk gulerodssuppe

Marrokkansk gulerodssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Oprindelsesland : Marokko

MarokkoIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.fjerkræmix
2 spsk.solsikkeolie
500 g.gulerødder
1 porre
2 tomater
1 spsk.koncentreret tomatpuré
1 tsk.maizenamel
1 tsk.karry
0.25 tsk.salt
0.25 tsk.friskkværnet sort peber
1 nipsukker
1 citron saften heraf
 
Opskrift:
Fjerkræmixen skylles, drypper af, bringes i kog med 1 1/4 l vand og olien og koges sagte i 45 minutter uden låg. Gulerødderne skrælles, skylles og skæres i terninger. Porren renses, skylles og skæres i ringe. Efter 20 minutters kogetid kommes gulerødder og porre i bouillonen og koges møre. Tomaterne skoldes, flås, skæres i stykker og koges med i suppen de sidste 5 minutter. Fjerkræmixen tages op af suppen med en hulske. Bouillonen afkøles let og pureres i en blender. Suppen hældes tilbage i gryden og varmes op. Tomatpureen røres ud med maizenamel og lidt vand og blandes i suppen sammen med krydderier og citronsaft. Suppen koges op og holdes varm. Fjerkræmixen befries for skind og ben og varmes med i suppen et øjeblik.

Tips:

1 portion: ca. 1100 KJ/260 kcal - 31 g protein - 8 g fedt - 16 g kulhydrat. Tilberedning: 11/4 time





karakterer:
Opskriften er vist 14244 gange,
og udskrevet 179 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-23 15:35:50
Hvad er fjerkræmix?