Ishøjkage

Ishøjkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Randformkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æg
175 g.sukker
125 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
200 g.smeltet smør
 
 Fyld:
 marmelade efter behag
 
 Pynt:
1.5 dl.flødeskum
 reven chokolade
 
Opskrift:
Æg og sukker piskes sammen til en tyk masse. Mel og bagepulver sigtes sammen og blandes forsigtig med den piskede masse. Til sidst tilsættes det smeltede smør ligeledes under forsigtig omrøring.

Denne omhyggelige og forsigtige omrøring er for at hindre, at den piskede masse falder sammen.

Den færdige masse hældes op i en smurt og melet randform, der kan rumme ca 1 ½ l.

Bages på ovnens nederste rille ved 200 i ca 25 min. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Kagen tages ud af formen straks efter bagning. Når kagen er kold, skæres den igennem, og marmeladen smøres på. Kagen dekoreres med flødeskum og chokolade.

Tips:

698





karakterer:
Opskriften er vist 6659 gange,
og udskrevet 133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu