EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Franskbrød til bagemaskine

Antal:
Gram
Ret : Brød boller og kiks

Indsendt : 2006-10-20

Franskbrød til bagemaskine 4 Franskbrød til bagemaskine 1 Franskbrød til bagemaskine 2 Franskbrød til bagemaskine 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
280 gram Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
440 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

15 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
8 gram Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
7 gram Tørgær
   
   
Forklaring:

Tilsæt ingredienserne som beskrevet i manualen til din maskine. Rækkefølgen ovenfor skulle være korrekt.

Jo bedre mel man kan få fat i des bedre. Det tager mindre end 2 minutter at lave dette herlige brød, og det er perfekt til morgenkaffen.

Tips:

Melisa:
Program 2. 3t 50 m



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 6841 (1629 kcal)
KJ pr. Gram 9 (2 kcal)
Vægt ialt 750 gram
Vægt pr. Gram 1 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 912 KJ (217 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 0.9 gram
Kulhydrat 46.9 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 6.5 (22 stemmer)

Opskriften er vist 79981 gange,
og udskrevet 3615 gange.

  -  2007-12-06 22:24:02
Hviket program? 1 t OG 40 MIN ELLER 3 T OG 40???

palmqvist2000  -  2007-12-17 14:00:41
Program 3t40min. Prøv at udskifte vandet med 315 g mælk og 20 g smør, samt halvdelen af gæren med 1 æg (smørret og ægget røres i den lunkne mælk inden det kommes i maskinen), Giver et meget større og meget mere luftigt brød.

[email protected]  -  2008-03-06 10:37:21
Hvilken bagemaskine passer opskriften til ????

EDprivat  -  2010-12-11 21:09:47
OBH Nordica program 2 750 gram 3.40 min 280 gram sødmælk 440 gram hvedemel 15 gram sukker 8 gram salt 3,5 gram tørgær 1 æg Smør smældes tilsæt ægget, pisk sammen, tilsæt mælken, pisk let det hele. Husk Program 2 eller længere æltning. Franskbrødet bliver stort luftigt, et rigtig lægger brød.

K.m.  -  2010-12-30 01:02:03
Super opskrift af EDprivat i ovenstående kommentar, det blev godt nok anderledes i konsistensen end det kanonkuglebrød jeg fik ud af opskriften i manualen til maskinen, og så smager det også godt :-)