Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Franskbrød til bagemaskine

Antal:
Gram 750 Gram
Ret : Brød boller og kiks

Hovedingrediens : Mel

HvedemelIndsendt :

Franskbrød til bagemaskine 4 Franskbrød til bagemaskine 1 Franskbrød til bagemaskine 2 Franskbrød til bagemaskine 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
280 gram Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
440 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

15 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
8 gram Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
7 gram Tørgær
   
   


Opskrift:

Tilsæt ingredienserne som beskrevet i manualen til din maskine. Rækkefølgen ovenfor skulle være korrekt.

Jo bedre mel man kan få fat i des bedre. Det tager mindre end 2 minutter at lave dette herlige brød, og det er perfekt til morgenkaffen.

Tips:

Melisa:
Program 2. 3t 50 m



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (30 stemmer)

Opskriften er vist 92849 gange,
og udskrevet 3792 gange.


Energi:
KJ total 6841 (1629 kcal)
KJ pr. Gram 9 (2 kcal)
Vægt ialt 750 gram
Vægt pr. Gram 1 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 912 KJ (217 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 0.9 gram
Kulhydrat 46.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


K.m.  -  2010-12-30 01:02:03
Super opskrift af EDprivat i ovenstående kommentar, det blev godt nok anderledes i konsistensen end det kanonkuglebrød jeg fik ud af opskriften i manualen til maskinen, og så smager det også godt :-)

EDprivat  -  2010-12-11 21:09:47
OBH Nordica program 2 750 gram 3.40 min 280 gram sødmælk 440 gram hvedemel 15 gram sukker 8 gram salt 3,5 gram tørgær 1 æg Smør smældes tilsæt ægget, pisk sammen, tilsæt mælken, pisk let det hele. Husk Program 2 eller længere æltning. Franskbrødet bliver stort luftigt, et rigtig lægger brød.

[email protected]  -  2008-03-06 10:37:21
Hvilken bagemaskine passer opskriften til ????

palmqvist2000  -  2007-12-17 14:00:41
Program 3t40min. Prøv at udskifte vandet med 315 g mælk og 20 g smør, samt halvdelen af gæren med 1 æg (smørret og ægget røres i den lunkne mælk inden det kommes i maskinen), Giver et meget større og meget mere luftigt brød.

  -  2007-12-06 22:24:02
Hviket program? 1 t OG 40 MIN ELLER 3 T OG 40???