Lyst Rugbrød Med Kommen til bagemaskine

Lyst Rugbrød Med Kommen til bagemaskine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 1 Brød
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Rugbrød

Hovedingrediens : Mel - Rugmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Lyst Rugbrød Med Kommen til bagemaskine, billede 4 Lyst Rugbrød Med Kommen til bagemaskine, billede 1 Lyst Rugbrød Med Kommen til bagemaskine, billede 2 Lyst Rugbrød Med Kommen til bagemaskine, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
315 gram Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
375 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

120 gram Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
30 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
10 gram Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
15 gram Majsmel
5 gram Kommen, frø 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 45 gram
30 gram Gær, frisk
   
Opskrift:
Hæld ingredienserne i bagemaskinen i den rækkefølge der er anbefalet I instruktionsbogen, og sæt maskinen på normal bagning.

Dette brød er yderst velegnet til forsinket bagning så det er frisk på morgenbordet.





karakterer:
Opskriften er vist 52754 gange,
og udskrevet 1153 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9003 (2143 kcal)
KJ pr. Brød 9003 (2143 kcal)
Vægt ialt 925 gram
Vægt pr. Brød 925 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 973 KJ (231 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 45.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-04-21 17:13:28
Brødet hævede meget op, men faldt så meget sammen igen, ikke at det blev klægt eller noget. Har andre oplevet dette?