Blød og luftig kartoffelmos med fetaost

Blød og luftig kartoffelmos med fetaost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lillian

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store bagekartofler
100 g.fetaost
1 dl.mælk
15 g.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bagekartoflerne skrælles og skæres i mindre tern. Koges møre i ca. 25 minutter.

Vandet hældes fra kartoflerne, mælk og smør tilsættes.
Kartoflerne moses med et piskeris og fetaen smuldres i. Der piskes godt til fetaen er smeltet.

Kartoffelmosen smages til med salt og peber.

Tips:

Der kan med fordel også tilsættes hakkede soltørrede tomater og hakkede oliven.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kartoffelmos

karakterer:
Opskriften er vist 16021 gange,
og udskrevet 358 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-14 14:34:15
Lyder dejligt :)

  -   2009-11-26 13:27:49
det smager også supergodt, med lidt høvlet lagret os i.

  -   2009-08-07 20:56:31
Det smagte superlækkert. Vi fik et par gode svinekoteletter og en tomatsalat med feta til. Mums. Det er en gentagelse værd. Prøvede varianten uden oliven eller soltørrede tomater.