EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland


















Rebildsalat - Rebild salat

Rebildsalat - Rebild salat 9.3 28
Antal:
Pers. 8 Pers.
Ret : Salat - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

Diverse grøntsagerIndsendt af : per

Indsendt :

Rebildsalat - Rebild salat 4 Rebildsalat - Rebild salat 1 Rebildsalat - Rebild salat 2 Rebildsalat - Rebild salat 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
700 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
300 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
300 gram Ananas. konserves 1 dåse ananas indholder ca 350 g. ananas drænet vægt.

1 skive ananas vejer ca. 40 gram
300 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
200 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
    1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
2 dl. Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 dl. Creme fraiche 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 dl. Ananasjuice. konserves 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Få indkøbslisten på din mobil/tablet med FooDoo appen

Opskrift:

Hvidkålen og porrer snittes fint, æbler og ananas skæres i tern.

Mayonnaise og creme røres sammen, smages til med sukker og ananasvæde.

Hvidkål, porrer, ananas, æbler og rosiner blandes i dressingen og smages til. stilles køligt indtil servering.

Pynt evt. med lidt æblebåde ananas og rosiner.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 16452 (3917 kcal)
KJ pr. Pers. 2056 (489 kcal)
Vægt ialt 2652 gram
Vægt pr. Pers. 331 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 620 KJ (147 kcal)
Protein 1.6 gram
Fedt 10.5 gram
Kulhydrat 12.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.3 ( 28 stemmer )
Opskriften er vist 50389 gange,
og udskrevet 3061 gange.

maren  -  2012-01-18 18:43:32
Lækker salat, især når kål og porre er meget småt! Mayonnaise KAN udelades. Jeg brugte græsk yoghurt 2% med ca. 2 spk sukker og lidt flødeskum, da jeg ikke havde creme fraiche i huset. Salaten smager også godt på dag 3 - forudsat den er i køleskabet. Så godt med rester!

Bolette  -  2011-11-08 10:33:47
Hvidkålssalat er bare lækker, knasende og rigtig sund (og billig)! Ananas kan også erstattes af appelsin i tern, det giver et mere "julet" præg, og ananassaften kan udskiftes med et skvæt citronsaft. Husk at blande godt, så citronsaften dækker æblerne og man undgår at de bliver brune.

Helga  -  2009-06-14 07:58:31
Rigtig god salat, der også er god dagen derpå.

Lene  -  2008-05-05 13:40:37
Skøn og frisk salat der passer perfekt når man bor i Rebild :0)

SP  -  2007-11-11 09:23:32
Rigtig god - jeg brugte fromage frais i stedet for creme fraiche - og kun det halve mayonaise. Var meget populær til mortensanden

Mie  -  2007-03-14 14:47:53
rigtig god til stege stegt som vilt. Kan sagtens stå i flere dage, udelad rosiner, pynt blot med dem ved servering

IDA  -  0000-00-00 00:00:00
jeg har afprøvet opskriften, og synes personligt at det var lækrere med æble i samme størrelse tern som ananassen, og i øvrigt også endnu finere strimlet kål, da den så er nemmere at "få ned". Lækker!