Valnøddekage/rand Glutenfri

Valnøddekage/rand Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.valnøddekerner (evt. 125 g valnødder og 125 g hasselnødder)
4 spsk.pre-mix
1 tsk.bagepulver
2.5 dl.sukker
6 æg
 
Opskrift:
Hak nødderne groft. Pisk hviderne forsigtigt og fold dem i dejen tilsidst. Kom det i en springform. Bag ved 180° i 50-55 min. Afkøl og flæk den. Lægges sammen med flødeskum med 2-3 tsk kakao i samt en anelse sukker. Den kan også bages i en randform. Så skal den ikke flækkes, men pyntes med overtrækschokolade og kandiserede violer.





karakterer:
Opskriften er vist 7960 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-02-24 13:08:19
Hvad er pre-mix ??