Ovn frikardeller med bacon og selleri

Ovn frikardeller med bacon og selleri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mulle1604

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.skinkesmåkød
1 æg
6 skiverbacon
2 små løg
2 stilkebladselleri med top
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
2 spsk.hvedemel
 lidt mælk eller fløde
 
Opskrift:
Start med at hakke/blende løg og selleri. bland det med svinekød, æg, salt/peber og bacon som er skåret i tynde strimler. tilsæt mælk el. fløde under omrøring til du har en fast blanding. Stil farsen koldt i en time ca. Form små bolde af farsen med en spiseske og læg dem på en bageplade med bagepapir, stil dem i en 175 grader varm ovn lige under midten i ca 50 min eller til de har en pæn brun farve. Server med kartofler, rødkål, agurksalat, og en go brun sovs.

Tips:

De nederste 2-4 cm af bladselleriet skal ikke bruges. (det hvide)





karakterer:
Opskriften er vist 8443 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu