Persillesuppe med porrer og rejer

Persillesuppe med porrer og rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Rejer rå med skal
 Vand
 Salt
0.5 bdt.kørvel
 
 Persillesuppe:
25 g.smør
2 dl.vand
1 porre
2 fedhvidløg
5 dl.god kraftig hønsebouillon
2 dl.fløde
 Salt
 Peber
1 bdt.kruspersille
 
Opskrift:
Rejerne skylles og blancheres i letsaltet vand, pilles og kommes i en skål sammen med finthakket kørvel.

Persillesuppe:
Porren renses, skæres i tynde skiver og koges mør i 2 dl vand og 25 g smør. Porren afdryppes for vand og vendes sammen med fjordrejer og kørvel. Hvidløgene pilles og hakkes groft. Sauteres let i en gryde, hvorefter hønsebouillon og fløde hældes ved og koger med i 5 minutter. Smag til med salt og peber.

Persillen plukkes og hakkes groft, kommes i en blender og blendes sammen med den kogende suppe - til den har en pæn, ensartet grøn farve.

Anretning:
Fjordrejeblandingen presses i cylinderform og sættes i en dyb tallerken med den blendede persillesuppe omkring. Pyntes med kørvel.





karakterer:
Opskriften er vist 7424 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu