EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland


















Smørstegte rødspætter med smør og persille

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Ingrediens : FladFisk

Kilde : Bjørn Kok

Indsendt : 2006-07-26

Smørstegte rødspætter med smør og persille 4 Smørstegte rødspætter med smør og persille 1 Smørstegte rødspætter med smør og persille 2 Smørstegte rødspætter med smør og persille 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 hele rødspætter
 hvedemel
 salt
 peber
 
 Stegning:
50 g.smør
 
 ekstra smør
 persille
 nye kartofler
500 g.grønne asparges
2 citroner
 

Få indkøbslisten på din mobil/tablet med FooDoo appen

Opskrift:

Rødspætterne flås (Få fiskehandleren til det), rens fisken og klip finderne af. Vend spætterne i hvedemel og krydder med salt og peber.

Steg spætterne i smør 8-9 minutter på hver side til de er møre, først på den mørke side.

Server med nye kartofler og persilledrys, smeltet smør, kogte grønne asparges og citron.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.8 (4 stemmer)

Opskriften er vist 18842 gange,
og udskrevet 701 gange.

Conny  -  2010-08-30 01:22:56
For guds skyld, steg IKKE røspætterne op til 8 minutter på hver side. De bliver tørre, og næsten uspiselige. Steg i stedet rødspætterne på medium+ lidt mere i lidt olie og mere smør i ca. 4 min. max på hver side, og med den mørke side nedad først, så får du en saftig gennemstegt rødspætte, Knib citronsaft over spætterne og spis dem gerne uden noget - eller med skårne kartofler, løg, porrer, papirka hvidløg, småtskårne crerrytomaterog bland det, salt og peber, som puttes indeni et bagepapir som formes som en pose, luk med nogle klips. Gør bagepapiret lidt vådt (pensles med vand), og sæt i ovnen på 225 gr. i ca. 30-40 min. Andre krydderier i kartoffelblandingen kan også bruges. Det er den nemmeste kartoffelret der findes. Kan laves allerede om formiddagen og "lykkeposerne" sættes i ovnen til spisetid., mums.

Lena Rosenkilde  -  2009-07-11 14:49:04
1. Kom hvedemel i en plastikpose, kom rødspætterne i, hold i åbningen og ryst posen til spætterne er dækket af mel. Du slipper for alt det ulækre på fingrene. 2. En god ting er, at komme lidt olie (jeg bruger olivenolie) på panden først og derefter smør. Smøret bliver ikke sort og du får en mere sprød og ikke meget mørkstegt fisk. 3. Jeg kommer smør i en lille rustfri smørskål og sætter den ned i/til kartoflerne, når de mangler ca. 5.min af kogetiden.