Kartoffelkage (Sønderjysk)

Kartoffelkage (Sønderjysk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
10 æg
175 g.sukker
500 g.revne rå kartofler
1 citron
 
Opskrift:
Æggeblommer røres godt med sukker og citronsaft, og den revne skal røres i. Derpå strøs de revne rå kartofler i, og til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i dejen.

Bages ved 200 grader C i ca. 10 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 11808 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu