Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Bløddej (grundopskrift)

Antal: 1 Portioner

Ret : Kager

Hovedingrediens : Mel

HvedemelIndsendt :


Ingredienser:
1 l.mælk
200 g.gær
150-200 g.sukker
200 g.fedtstof
15 g.salt
3 æg
2000 g.hvedemel
 


Opskrift:

Dejen må ikke lægges for varmt, ligger ca ½ time før opslåningen. vil man rulle dejen må den behandles som vinerdej og lægges kold. der rulles da ca 200 g. fedtstof på 1 kg. dej.

Der fremstilles snegle, overskårne, smørsnegle, brunsviger osv. der bruges en mørk remonce lavet af 1 kg. vegetabilsk margarine og 2 kg, farin evt. lidt vand.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (23 stemmer)

Opskriften er vist 19347 gange,
og udskrevet 513 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


per rasmussen  -  2014-02-21 09:22:38
der skal ca 1500 g hvedemel til en halv liter