Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Rævesauce til gravad laks

Antal: 10 Pers.

Ret : Forretter

Hovedingrediens : Diverse produkter

SukkerHøjtid: Mortens aften

Kilde : Bjørn Kok

Indsendt af : Bjørn kok

Indsendt :

Rævesauce til gravad laks 4 Rævesauce til gravad laks 1 Rævesauce til gravad laks 2 Rævesauce til gravad laks 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.brun farin
4 spsk.sennep
2 tsk.tørret dild
 evt.2-3 spsk. creme fraiche
 


Opskrift:

Farin og sennep smeltes over et vandbad, dild tilsættes og evt. creme fraiche røres i. Hældes over i ny kold skål og sættes i køleskab til afkøling.

Pynt med frisk dild og server til gravad laks.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (23 stemmer)

Opskriften er vist 15187 gange,
og udskrevet 386 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


BagerFrank  -  2016-06-16 20:33:00
Brug sirup - mørk eller lys - i stedet for farin, og rør det blot sammen uden varme eller andet.

nessumsa  -  2008-11-02 10:57:58
Under ingredienser: Det er afgørende, at der anvendes DIJON-sennep (stærk og rem!),- ikke bare en tilfældig sennep. I stedet for creme fraiche kan med fordel anvendes vegetabilsk baseret piskefløde (f.eks. af mærket FLORA ell. lign.)Den fornødne syrlighed opnås ved (smages til) at tilsætte citronsaft og evt. lidt vineddike. Sovsen laves med fordel dagen før brugen. Alle ingredienser bruges direkte som de foreligger. Vandbad ell. opvarmning er ved denne fremgangsmåde OVERFLØDIG!