Skildpaddekage

Skildpaddekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
30 Toms chokolade skildpadder
1 l.piskefløde
250 g.mørk chokolade
 
250 g.marcipan
3 lagkagebunde
 makroner
 
Opskrift:
18 skildpadder smeltes sammen med den mørke chokolade i et vandbad. En smule fløde tilsættes således massen opnår en cremet konsistens. 7 dl fløde piskes til flødeskum og skildpaddemassen blandes nu heri. Lad det hvile i køleskabet i 2-3 timer. Kagen bygges herefter skiftevis med lagkagebund, knuste makroner og skildpaddemasse. Den øverste del skal være en lagkagebund.

Rul marcipanen helt flad med en kagerulle, pak lagkagen ind i marcipanen og pynt det med flødeskum og resten af de hele skildpadder.





karakterer:
Opskriften er vist 21145 gange,
og udskrevet 305 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu